Hey!! Everyone, It’s my 2nd Sunshine Blogger Award nomination and I am feeling really good and motivated. Thanks ‘Tracy Muso‘ for this oppurtunity and helping me to grow more!! Guys go and check her blog. Amazing writer she is !!

The Rules:

  • Thank the blogger that nominated you in the post and link back to their blog
  • Answer the 11 questions the blogger asked you
  • Nominate 8-11 new blogs to receive the award and write them 11 new questions
  • List the rules and display the Sunshine blogger award logo on your post and/in your blog

The Questions that I was asked:

Here are the answers you asked:

1.What inspired you to create your blog?

Answer- I used to write daily diary for all the things happened to me and this blogging thing has always amused me with its power and creativity. I thought of platform where people can read my diary. Now  I really have time to write blog and doing justice with my one secret desire.

2.What is your favorite movie genre?

Answer- I am more of a happy and jovial person and like the company of same kind of persons. So, I always prefer to watch Comedy.

3. If you were to go anywhere in the world, where would it be?

Answer- Without giving it a second thought, I will go to Paris and other Europe places 🙂

4. What are your favorite things to do?

Answer- I really love cooking, painting and dancing. Youtube as my guru I cook new dishes .

5. If you had to choose a power between; invisibility, mind reading and time travelling. What would you choose?

Answer- I would choose ‘Time Travelling’ to relive me life’s best memories again.

6. Who’s your mentor?

Answer- Till the time for every work and situations, I have different mentors who have guided me. My ‘Dad’ is the person who have provided me great mental strength to tackle all the problems.

7. Which is your favorite book of all time?

Answer- My favorite book is ‘The secret’ by Rohnda Bryne. I love the book for its power to pessimism.

8. A few things you are grateful for right now?

Answer- In the moment I am grateful that people are reading me and acknowledging me for  zestnzeal

9. What do you love most about, in the place you grew up in?

Answer- The place ‘Punjab, India‘ is loveliest to me, it has all my lifetime memories, family and friends.

10.What is your favorite movie and why?

Answer- I love ‘Bajirao Mastani (bollywood) ‘ because it depicts such an immense love story.

11. Please offer a word of encouragement to your readers?

Answer- ‘Don’t Quit’ When things go wrong, as they sometimes will and the road you are trudging, seems all uphill. Just try and try and try as ‘Success is failure turned inside out’.

My Nominees are:

  1. Ksbeth
  2. Sapphire Wilson
  3. Mercury Twin
  4. PritiC
  5. BeBloggerOfficial
  6. Novus Lectio
  7. mymuse23

My questions to Nominees:

  1. If you had to pick another name for yourself, what would it be and why?
  2. What’s the first thing you do when you wake up?
  3. If you could add a word to the dictionary, what would it be and why?
  4. What is your biggest fear?
  5. What hidden talent do you have?
  6. Choose, Books or movies?

Don’t forget to tag me. I will love to read your answers.

Don’t forget to subscribe for latest updates and Follow me on Instagram and Facebook.

Cheers,

Megha

 

What do you think of this?
  • Awesome (2)
  • Interesting (0)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)