Hey Everyone! Hope you all are as excited as I am 🙂 Yayyy!! I am so contented  to be part of nomination of ‘Sunshine Blog Award‘. Big Thanks to ‘Tracy Muso‘ for this cheerful moment. A wondrous blogger and inspiring writer with the moto to create positivity. I assure that her blog will never disappoint you.

Thanks for the nomination!!

Here are the answers you asked:

1.What inspired you to create your blog?

Answer- I used to write daily diary for all the things happened to me and this blogging thing has always amused me with its power and creativity. I thought of platform where people can read my diary. Now  I really have time to write blog and doing justice with my one secret desire.

2.What is your favorite movie genre?

Answer- I am more of a happy and jovial person and like the company of same kind of persons. So, I always prefer to watch Comedy.

3. If you were to go anywhere in the world, where would it be?

Answer- Without giving it a second thought, I will go to Paris and other Europe places 🙂

4. What are your favorite things to do?

Answer- I really love cooking, painting and dancing. Youtube as my guru I cook new dishes .

5. If you had to choose a power between; invisibility, mind reading and time travelling. What would you choose?

Answer- I would choose ‘Time Travelling’ to relive me life’s best memories again.

6. Who’s your mentor?

Answer- Till the time for every work and situations, I have different mentors who have guided me. My ‘Dad’ is the person who have provided me great mental strength to tackle all the problems.

7. Which is your favorite book of all time?

Answer- My favorite book is ‘The secret’ by Rohnda Bryne. I love the book for its power to pessimism.

8. A few things you are grateful for right now?

Answer- In the moment I am grateful that people are reading me and acknowledging me for  zestnzeal

9. What do you love most about, in the place you grew up in?

Answer- The place ‘Punjab, India‘ is loveliest to me, it has all my lifetime memories, family and friends.

10.What is your favorite movie and why?

Answer- I love ‘Bajirao Mastani (bollywood) ‘ because it depicts such an immense love story.

My nominees are:

  1. Invisible Nomore
  2. Iscriblr
  3. Sim’s  Jollies & Jaunts
  4. Enchanting Infinities
  5. Through the Eyes of Gracie
  6. Megha Bhartiya
  7. Mucho Spanish
  8. Fritzie
  9. Shantanu Baruah
  10. Learning to Live : Struggling to Thrive
  11.  On the Wings of a Dream

Cheers & Love,

Megha

What do you think of this?
  • Awesome (4)
  • Interesting (3)
  • Useful (2)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)